Eksisteret siden 1989​

medal

Medlem af Byg Garanti​

deal

Dækker hele Fyn​

pin

Entreprenørfirma med mange års erfaring

J.A. Entreprise er et entreprenørfirma i Otterup på Fyn, som udfører alt entreprenørarbejde. Firmaet er grundlagt i 1989 af indehaver Malene Eriksens far. I juni 2006 overtog Malene og hendes mand Søren driften af hendes fars entreprenørfirma, der løser alt inden for entreprenørfaget.

Malene har en baggrund som produktionsingeniør, og Søren er udlært automekaniker og i 2005 blev han autoriseret kloakmester. Det betyder, han er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at udføre og godkende afløbsinstallationer og dertilhørende kloakledninger fra og med tilslutningen til hovedkloak, herunder stikledninger, samt nedsivningsanlæg, minirenseanlæg med mere.​

Vi har en stor maskinpark

J.A. Entreprise beskæftiger cirka 10 medarbejdere, hvoraf flere har været med siden starten i 1989. Vi lægger stor vægt på, at maskinparken er velholdt og udskifter derfor maskinerne cirka hvert tredje år.

​Vores entreprenørfirma råder over en 8 tons gravemaskine, 2 rendegravere, 3 minigravere, 1 minilæsser, 1 fliselægger, 1 traktor med vogne og containere samt en velassorteret afdeling med diverse småmaskiner og andre hjælpemidler.

Kontakt dit lokale entreprenørfirma

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores entreprenørarbejde. Vi udfører entreprenørarbejde i Odense og hele Fyn.​

Ring til dit entreprenørfirma på telefon 64 82 15 72 eller 22 68 06 25 for mere information. Du er også velkommen til at skrive til os på jaentreprise@mail.dk og vi vil derefter bestræbe os på at besvare dig hurtigst muligt.

​Interesseret i et GRATIS​ og UFORPLIGTENDE​ tilbud?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med en god pris på din opgave. Vi glæder os til at høre fra dig!​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af 17 anmeldelser på​Facebook​

Firmaoplysninger​

​J.A. Entreprise ApS

CVR: 78333928

Kontakt os​

Vi er medlem af:

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.