Eksisteret siden 1989​

medal

Medlem af Byg Garanti​

deal

Dækker hele Fyn​

pin

Underboring udføres på Fyn​

J.A. Entreprise ApS tilbyder underboring i dimensioner fra Ø 55 mm. til Ø 160 mm. Vi sørger for, at du ikke skal bekymre dig om noget og  vi kan blandt andet levere kabelrør til opgaven.

Du kan på den måde trygt overlade opgaven til os og vi sørger altid for, at færdiggøre alle projekter til den aftale tid og pris.

Både for private og erhverv

Vi står til rådighed ved alle typer projekter inden for underboring. Vi udfører underboring for både private og erhverv, hvad enten det drejer sig om et rør eller et kabel, der skal lægges under en vej, under et hus eller andre steder, hvor der ikke kan graves op.​

Vejledning i underboring

Med flere års erfaring kan vi tilbyde professionel vejledning, og vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på underboring.

Vi udfører underboring i  og omkring Odense og på resten af Fyn.​ Du er velkommen til at ringe til os på telefon 64 82 15 72 eller 22 68 06 25 eller sende os en e-mail til jaentreprise@mail.dk.

​Interesseret i et GRATIS​ og UFORPLIGTENDE​ tilbud?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med en god pris på din opgave. Vi glæder os til at høre fra dig!​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af 17 anmeldelser på​Facebook​

Firmaoplysninger​

​J.A. Entreprise ApS

CVR: 78333928

Kontakt os​

Vi er medlem af:

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.